Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP FLORISTA

Prvog dana Floraarta moći ćete glasati za najbolju cvjetnu instalaciju, a natjecat će se i srednjoškolci

Zagreb: Na Bundeku se održava sajam cvijeća Floraart
Emica Elvedji/PIXSELL
26.05.2024.
u 14:00

FloraArt ove godine se održava od 29. svibnja do 2. lipnja

Obrtnička komora Zagreb zajedno sa Udruženjem obrtnika grada Zagreba u suradnji s Zrinjevcem sudjeluje u organizaciji Kupa florista koji će se održati u vrijeme održavanja Međunarodne vrtne izložbe Floraarta. Kao i prošle godine ovogodišnja Međunarodna vrtna izložba FloraArt održati će se na zagrebačkom Bundeku, koji će ispričati svoju cvjetnu priču u oazi odmora od užurbanog tempa Zagreba od 29. svibnja do 2. lipnja. 

Sekcija florista Udruženja obrtnika grada Zagreba od 2015. godinu sudjeluje na natjecanjima Floraarta sa svojim cvjetnim skupnim instalacijama vrlo aktivno te pozivaju sve zainteresirane na natjecanje Kupa florista  29. svibnja u 10 sati na Bundeku na kojem će natjecatelje pozdraviti predsjednik Obrtničke komore Zagreb Antuna Trojnar i gradonačelnik grada Zagreba Tomislav Tomašević.

Floristi Udruženja obrtnika grada Zagreba predstavit će se s cvjetnom instalacijom pod nazivom JA ĆU PREŽIVJETI…HOĆEŠ LI TI?, a pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Zagreb predstavit će se učenici drugih razreda smjera cvjećar iz Agronomske škole Zagreb, Gospodarske škole Čakovec, Srednje škole Bedekovčina i Srednje škole „Arboretum opeka“ Marčan s cvjetnim ukrasima za glavu.

VEZANI ČLANCI:

Ove godine novost je da će i građani moći glasati za najbolje osmišljenu cvjetnu instalaciju i svoj glas ubaciti u glasačku kutiju. U nedjelju će biti izvlačenje iz glasačke kutije te će sretni dobitnik osvojiti poklon paket, a proglašenje pobjednika je u 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije