Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolja komunikacija

Suprotstavljeni stožeri u SDP-u: Zovu protivnike na razgovor

bernardic
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
13.12.2013.
u 17:30

Bernardić je kazao da u Zagrebu živi sve više sirotinje te da grad ima važnijih stvari od fontana.

Dominik Etlinger, novi tajnik gradskog SDP-a kojega je predstavio šef Davor Bernardić, kazao je da mu je cilj poboljšati komunikaciju unutar i izvan stranke.

Da esdepeovci međusobno razgovaraju osobito im je bitno nakon kampanje za unutarstranačke izbore kada su pale teške riječi među suprotstavljenim stožerima Bernardića, Gordana Marasa i Miranda Mrsića.

Na pitanje što misli o gradonačelnikovu planu nastavka gradnje fontana u Ulici Hrvatske bratske zajednice, Bernardić je kazao da u Zagrebu živi sve više sirotinje te da grad ima važnijih stvari od fontana.

>>'Moj zadatak je da se zagrebački SDP dodatno modernizira i otvori'

Komentara 4

Avatar tajar
tajar
19:28 13.12.2013.

Ne razumijem zašto se baš svi obrušavaju na fontane. Krajem 19. stoljeća su fontanu na Zrinjevcu (koju je projektirao Herman Bolle) nazivali ruglom!

MA
Matajatatata
09:05 14.12.2013.

Dok vi pričate Bandić i dalje rasipa novac...e moj Bero nejde to tako.

DU
Deleted user
07:37 14.12.2013.

Rano su se sjetili! Ne misle oni na nikoga nego na sebe. Toliko samoljubivih tipova odavno nevidjesmo na jednom mjestu kao kod "mladih lavova" SDP-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije