Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi tajnik

'Moj zadatak je da se zagrebački SDP dodatno modernizira i otvori'

Dominik Etlinger
Foto: SDP
13.12.2013.
u 12:16

Dominik Etlinger izabran za tajnika zagrebačkog SDP-a

Dominik Etlinger novi je tajnik gradske organizacije SDP-a Zagreb.

- Moj zadatak je da se zagrebački SDP dodatno modernizira i otvori. Samo jaka i vrhunski organizarana stranka može uspjeti u svim teškim izazovima koji slijede. Plan je ambiciozan, ali optimist sam i vjerujem u uspjeh i pobjedu na sljedećim izborima, kazao je novoizabrani tajnik.

Predsjednik zagrebačkog ogranka Davor Bernardić predstavio ga je kao mladu osobu, ali značajnog iskustva u društvenom i političkom životu.

- U stranci je od svoje punoljetnosti, dolazi iz financijskog sektora, posjeduje odlične organizacijske i komunikacijske sposobnosti, predstavio ga je Bernardić.

Potpredsjednik Foruma mladih, Ivan Lukić je najavio tradicionalnu humanitarnu akciju Foruma mladih „Dar pod svaki bor“ ispod bora na Trgu bana Jelačića gdje će aktivisti svaki dan do 23. prosinca u terminima od 10 do 13 te od 16 do 19 sati prikupljati igračke, slatkiše te ostale darove koje će donirati domovima za nezbrinutu djecu na području Grada Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije