Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučajno pritisnuta tipka

Supernova u Buzinu evakuirana zbog lažne uzbune

Supernova
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
09.02.2019.
u 11:18

Radilo se o tome da je netko od posjetitelja slučajno pritisnuo tipku za opasnost kako su nam objasnili iz ovog šoping centra

Čitatelj nam je javio da je nešto prije 11 sati evakuiran šoping centar Supernova u Buzinu, no srećom radilo se o tome da je netko od posjetitelja slučajno pritisnuo tipku za opasnost kako su nam objasnili iz ovog šoping centra.

Ubrzo je ustanovljeno o čemu se radi te su se posjetitelji vratili uobičajenom obilasku trgovina ili ispijanju kava. 

VIDEO: Pogledajte prosvjed u Zadru zbog slučaja Daruvarac

Ključne riječi

Komentara 5

MT
makan tahi
15:22 09.02.2019.

da, bio sam u de emu kad je zatulilo i prodavačica je odmah rekla da je lažna uzbuna tako da nitko nigdje nije izlazio, u dučanu sam bio još barem 10 minuta a kad sam izlazio van nije bilo nikakve avakuacije

Avatar Niškorist
Niškorist
07:30 10.02.2019.

Panika od velikih cijena

DU
Deleted user
15:16 09.02.2019.

neko zgubio lovu u casinu pa napravio uzbunu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije