Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLINCI SU UŽIVALI

Super smo se zabavili u karnevalskom programu

Foto: PIXSELL
1/41
26.02.2020.
u 09:45

Dvodnevni sadržaj za mališane organizirali su Večernji list i Arena Centar

Izrađivali su maske, bojili lica, plesali disco, uživali u igrama i veseloj povorci... Odlično su se zabavljali klinci za dvodnevnoga karnevalskog programa koji su organizirali Večernji list i Arena Centar. Animatori u kostimima Iron Mana, princeze Else i drugih likova iz Disneyevih uspješnica na kreativnim su ih radionicama podučavali izradi maski, koje su s ponosom sačuvati kako bi ih pokazali roditeljima, a igraonice su, među ostalim, sadržavale i natjecanje u tome tko će brže pojesti krafne iz Interspara.

Jedi ratnika odjenula baka

– Jako se puno djece uključilo, a većina je ostala tijekom cijelog četverosatnog programa. Vidi se da uživaju u igrama, a čini se da su i roditelji sretni – kazala je glavna animatorica Maja Drakulić. Potvrdila je to i Helena Grebelj, majka djevojčice koja se zabavljala u karnevalskom programu.

GALERIJA Radionica i maškare u organizaciji Večernjeg lista u Arena centru

1/40

– Odlično je sve organizirano, a posebno mi se sviđa što je radionica interaktivna – istaknula je H. Grebelj dok se njezina petogodišnja kći Lea pripremala za izbor najljepše maske. Budući da se u Arena Centru, naime, nalazio i kutak za preodijevanje i fotografiranje, djeca su u trenu postajala prave maškare, a konkurencija je oba dana bila žestoka. Djevojčice su se najčešće “pretvarale” u vile i princeze, a dječaci u Batmana ili Spidermana. Bilo je i originalnih kostima pa je, primjerice, Matej postao Rocky Balboa, Zara se transformirala u Pčelicu Maju, a Toni je bio kostur koji svijetli u mraku. Sve je zadivio i dječak odjeven u kostim Jedi ratnika iz “Star Warsa”, koji je, kazala je njegova mama Elena Cindrić, došao posebno zbog natjecanja. – Kostim mu je izradila baka i htio se njime pohvaliti. Ponio je i mač koji svijetli da upotpuni dojam – istaknula je ponosna majka.

Kruna od školjaka

Konkurenciju je prvi dan, pak, potpuno pomela mala Izabel koja se predstavila u kostimu morske vile. S ogrlicom i krunom od školjaka, kamenčićima po licu, kao i frizurom, potpuno je očarala žiri i osvojila glavnu nagradu, slatki Intersparov paket. Slatkišima su se na kraju osladili svi, a potom krenuli u veselu povorku centrom. Zviždanjem, pjevanjem i pljeskanjem privukli su pozornost svih koji su se ondje zatekli, a mnogi su šarenu kolonu uhvatili i mobitelom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije