Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povodom otvorenja lanca

Super gesta: Svakom prodanom pizzom Domino's će donirati pet kuna bolnici u Klaićevoj

17.09.2020.
u 13:01

Akcija će trajati između 19. i 26. rujna, kaže direktor Domino's Pizza Hrvatsk Nils Gornall

Otvorenje prvog restorana u lancu Dominos oduševio je Zagrepčane, pa su se tako ispred njegove lokacije u Ulici Kneza Mislava prvog tjedna stvarali redovi i prije otvorenja. Otvorenje lanca na novoj lokaciji obično se velikom zabavom dobrodošlice, kaže Mihael Sviben koji je s direktorom Nilsom Gornallom zadužen za vođenje tržišta, no s obzirom na trenutnu situaciju oko Covida-19 te činjenice da su snažan potres i jaka kiša uzrokovali dodatne štete (između ostaloga i poplave) na mnogim mjestima u Zagrebu, tim Dominosa odlučio je zauzeti drugačiji pristup kada je u pitanju promoviranje tvrtke u Hrvatskoj.

- Iako smo svjetski lider u dostavi pizza, naše se poslovanje ne odnosi samo na to. Srž naših uvjerenja je vratiti zajednici i pomoći ondje gdje možemo. Stoga smo odlučili donirati 5 kuna od svake pizze koju prodamo između 19. i 26. rujna Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj - pojašnjava Nils Gornall. Ravnatelj bolnice Goran Roić dodao je pak da je  bolnica pretrpjela ogromnu štetu od potresa, a kasnije je bila pogođena poplavom zbog jakih kiša.

- Uništen je velik dio naših zgrada i opreme, ali unatoč svemu, našim malim pacijentima nastojimo pružiti vrhunsku zdravstvenu zaštitu. U takvim okolnostima svaka pomoć nam je od velike važnosti te bih se u ime zaposlenika i u osobno ime zahvalio Domino´s Pizza na velikom srcu i socijalnoj osjetljivosti - kaže Roić.

Dječja bolnica u Klaićevoj svake godine izvrši više od milijun medicinskih postupaka na djeci i adolescentima. Njihova je filozofija rada liječenje djeteta, a ne liječenje bolesti, tako da je dobrobit djeteta najveći prioritet. Bolnica pokriva većinu pedijatrijskih specijalnosti i nastoji biti prava dječja bolnica koja će svakom djetetu izvući osmijeh na lice.

- Moj tim i ja izuzetno smo uzbuđeni zbog ove suradnje i nadamo se velikoj donaciji bolnici. Nema ništa bolje od toga da svi zajedno jedemo pizzu u dobrotvorne svrhe!”, zaključuje Nils Gornall.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar varaždinec22
varaždinec22
17:28 17.09.2020.

isto sr.nje ko i mc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije