Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao iz 1001 noći

Sulejman i Hurem ove nedjelje u Lesnini Jankomir!

Petra Nižetić Marijana Batinić
14.03.2014.
u 13:15

Dok će Marijana Batinić i Petra Nižetić pričati jednu od najpoznatijih povijesnih ljubavnih priča, kupci Lesnine Jankomir osvajat će vrijedne nagrade i poklone iznenađenja

Trgovački lanac za opremanje doma, Lesnina, u nedjelju 16. ožujka u svom XXL centru na Jankomiru bit će odlično mjesto za obiteljski provod.

Svi posjetitelji i kupci na odjelu tepiha na prvom katu tako će, poručuju iz Lesnine, moći čuto najljepše ljubavne priče. U pravom orijentalnom ambijentu 1001 noći oživjet će jedna od najljepših i najpoznatijih ljubavnih priča, ona o Sulejmanu i Hurem!

Život i vladavina jednog od najvećih turskih osvajača, haremske intrige, dvorske zavrzlame, ljubavna pustolovina Sulejmana i Hurem, bit će dio nedjeljnog poslijepodneva, a da doživljaj bude potpun, kupci će uz slušanje priča moći besplatno ispijati kavu i čaj.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Dvije poznate TV voditeljice, Marijana Batinić i Petra Nižetić naći će se u ulozi naratora priča i glavnih animatora događaja. Njih će dvije povesti sve kupce Lesnine, i mališane i njihove roditelje i sve ostale posjetitelje, na zanimljivo putovanje kroz nezaboravne povijesne ljubavne bajke. Priče koje su obišle svijet i priče koje traju i duže od 1001 noći bit će ispričane u Lesnini u nedjelju od 11 do 17 sati.

Za još potpuni doživljaj Lesnina će bogato nagraditi svakog svog kupca. U osvajanju vrijednih nagrada i poklona iznenađenja moći će sudjelovati svi posjetitelji koji se uključe u novu nagradnu igru nazvanu Lesnina Kockica. Riječ je o kocki koja sadrži dva dobitna polja i koja će biti dostupna svakom kupcu u prostoru Lesnine Jankomir.

Svaki sudionik igre koji točno odgovori na postavljeno pitanje prilikom bacanja Kockice, osvojit će jednu od vrijednih nagrada ili poklona iznenađenja.

Vrijednosne novčane nagrade, neponovljivi popusti na kupnju, vikend putovanja na destinacije iz snova, kao i Lesnina proizvodi za uređenje i opremanje interijera, samo su dio nezaboravne priče koju Lesnina Jankomir priprema za nadolazeći vikend… Dođite, uživajte, osvajajte nagrade, maštajte i slušajte najljepše ikada napisane bajke…..

Komentara 3

OB
Objektivno...
15:13 14.03.2014.

Gdje je Hurem? Mislim ona prava riđa?

NO
notabene
21:19 24.03.2014.

sramota za jednu firmu da nemaju boljeg nacina animacije, vec izmisljene turkinje,kad je vec uloga onda nek bude uloga kompletna........... direktor neka bude Rustem pasa a njegova druzica Majka sultanija :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije