Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Očevid pokazao: Nema opasnosti za statiku zagrebačke petlje

Da vožnja teretnih vozila nije opasna po statiku petlje, odlučila je komisija sastavljena od djelatnika Gradskog ureda za mjesnu samoupravu, Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet te Uprave prometne inspekcije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture
16. veljače 2018. u 13:36 8 komentara 2342 prikaza
Zagreb: Stupovi petlje na Slavonskoj i Držićevoj u derutnom su stanju
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon što je jučer III. nivo petlje, odnosno dio kojim vozila idu od istoka prema jugu grada, bio zatvoren za promet za vozila teža od 3,5 tona, danas kamioni i autobusi najnormalnije voze. Iako je još u jutarnjim satima policija zaustavljala teretna vozila i odvraćala ih od odlaska u tom smjeru, ubrzo su čak i znak uklonili kojim se zabranjuje prometovanje vozilima težima od 3,5 tone.

osobna iskaznica obavijest policije Izdavanje dokumenata seli iz III. PP Zagreb na novu lokaciju

Da vožnja teretnih vozila nije opasna po statiku petlje, odlučila je komisija sastavljena od djelatnika Gradskog ureda za mjesnu samoupravu, Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet te Uprave prometne inspekcije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, koji su zajedno s ovlaštenim inženjerima obavili očevid danas u 9 sati.

– Nalaz komisije utvrdio je da ne postoji potreba za ikakvim restrikcijama te je sukladno tome doneseno Rješenje o ukidanju mjera zabrane prometovanja vozila na III. nivou petlje – kazao je Dinko Bilić, pročelnik Ureda za izgradnju.

Zagreb: Stupovi petlje na Slavonskoj i Držićevoj u derutnom su stanju
1 / 5
Zagreb: Stupovi petlje na Slavonskoj i Držićevoj u derutnom su stanju
IZLOŽBA Ovako je izgledao Zagreb kad ga je dao izmjeriti car Stara zgrada sredstva iz fondova Grad Zagreb priprema obnovu 5 zapuštenih tvornica i skladišta Zagreb: Božićni ukrasi još uvijek su obješeni u gradu Lampice do veljače Je li Zagreb prešao razuman rok do kojeg treba raskititi božićnu dekoraciju?
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Hm, a iza toga je donesena odluka da se Bandicu odblokira imovina u obliku cetiri stana i cetiristo kuna vrijedne umjetnine. Dakle, bio je malo bolestan Kikas koji krcmi dvjestotinjak tisuca kuna kroz deset godina od SDP-a, koji je financirao ... prikaži još! Bandica, koji je razmontirao SDP, pa je bio bolestan sudac, pa je godinu dana trajalo da se vidi da li su dokazi pravi, pa je bila bolesna pudlica predsjednice suda, pa je malo bila bolesna zapisnicarka, pa je proslo dvije godine i zastara je na putu. Mene jedino muci ovaj nesrazmjer izmedju cetiri gradonacelnikova stana, iako ne shvacam kako u sva cetiri stanuje i siromastvo umjetnina, a Vesna Kusin mu je zamjenica, a ona se bar razumije u umjetnine. Odmah, iz ovih stopa, idem u nedjelju na Jakusevac kupiti par slika od onog Krivica ili Rame Delica, da malo ukrasimo neki od gradonacelnikovih stanova i dignemo mu malo umjetnicki dojam. A tak je cesto u Becu. Ali kaj bus. Nema se vremena za osobna zadovoljstva. Samo se dela.

 • dopizdilomi:

  E ako su oni rekli odmah mi je lakše ali kad su potvrdili iz Gradskog ureda za mjesnu samoupravu gdje je zaposleno dvadeset Nevistića onda mi je kamen pao sa srca.

 • binki:

  Bez panike, sad bude neki od kumova to sanirao.