Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizija student slavi rođendan

Studenti: Radimo sve isto kao i velike televizije, samo su nama tek tri godine

04.11.2015., Zagreb - Jedina Studentska televizija u petak ce proslaviti treci rodjendan. Studenti zaposleni na Studentskoj televiziji na Fakultetu politickih znanosti. Predrag Finzir Dado, Jozo Jozipovic, Rebeka Lesac, Matej Djuzel, Lana Bene, Nikola Sim
05.11.2015.
u 15:00

ladi novinari, snimatelji, montažeri najradije i ne bi izlazili iz studija u kojemu je odlična atmosfera

U studio Televizije student ulaze ujutro, a izlaze tek kada padne mrak, no nitko ne ide kući dok sve emisije ne budu uspješno odaslane u eter. Skupina studenata s Fakulteta političkih znanosti svakodnevno vrijedno snima, montira i režira, a ponosno su dočekali i treći rođendan svoje studentske televizije.

– Sutra slavimo rođendan pod motom "Prve tri su najvažnije" jer smo prvo izgrađivali osobnost, a sada točno znamo što želimo – govori Ana Rogić, studentica pete godine novinarstva. Njezin kolega Nikola Šimić koji na televiziji radi od početka emitiranja kaže da je neusporedivo znanje koje su studenti imali na početku s onime što sada znaju.

– U studiju znamo biti i 12 sati dnevno, ali nije nam teško jer puno naučimo radeći na Televiziji student. Praktična nastava je najbolji dio studiranja – kaže Jozo Jozipović te napominje kako se, osim što rade, u studiju i druže te je uvijek odlična atmosfera. U radu sudjeluje 100-tinjak studenata, a kako kažu, njihova televizija je kao velika, samo je malo manja. Ima svu potrebnu profesionalnu opremu, a emisije se rade u podrumu Fakulteta gdje su režija, prostorija za montažu, ali i prostorija za snimanje koja je još donedavno kao zvučnu izolaciju koristila kutije od jaja. Ipak, studenti studio ne bi mijenjali ni za koji drugi, a iz njega se svaki dan emitira program od 0 do 24, pri čemu su glavne emisije u prime timeu od 20 do 22 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije