Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki odaziv

Studenti i nezaposleni čekaju u redu za posao čišćenja snijega

Red u Zavodu za zapošljavanje
Milan Bandić/Facebook
18.01.2013.
u 13:17

U Gradskoj upravi za čišćenje snijega studenti i nezaposleni, i muškarci i žene, stoje u redu da dobiju informacije oko posla čišćenja snijega po zagrebačkim ulicama

Akcija zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da angažira studente i nezaposlene na čišćenju snijega urodila je plodom. Barem ako je suditi po fotografijama koje je Bandić objavio na svom Facebook-profilu.

Naime, u Gradskoj upravi za čišćenje snijega nezaposleni i studenti, i muškarci i žene, stoje u redu da dobiju informacije i popune prijave za posao čišćenja snijega sa  zagrebačkih ulica. Za taj posao dobivat će 25 kuna po satu.

Ovoj akciji pridružili su se i beskućnici i na taj način zahvaljuju gradonačelniku i Gradu za sve što čine za njih. 

>>Za čišćenje Zagreba Bandić će angažirati i 1000 studenata

>>FOTO Beskućnici čiste Domovinski most za pješake

Komentara 8

MT
martina.tonka
13:56 18.01.2013.

A sinoć su na radiju u više navrata rekli da preko student servisa plaćaju 35 kuna po satu. Ovdje se spominje 25 kuna. Pa, nije baš isto. Ipak je to težak fizički posao... i koliko god ga plaćali - trebala bi biti ista cijena satnice preko HZZO-a i preko Student servisa.

OB
-obrisani-
14:31 18.01.2013.

Svaka čast,gradonačelniče! Miki je zakon!

RT
Rollo Tomasi
13:48 18.01.2013.

Sad me zanima da li će skupiti tih 1000 ljudi da rade za dnevnicu od 200 kuna i koliko od toga će biti studenata. Pa da se konačno vidi borbeno stanje naše vojske nezaposlenih. Da li su glumci koji ustvari ne žele raditi ili stvarno ne mogu naći posao. I bilo bi lijepo da se vidi koliko je Roma u toj skupini, s obzirom da su oni socijalno najugroženiji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije