Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hvalevrijedna akcija

FOTO Beskućnici čiste Domovinski most za pješake

beskućnici (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/10
17.01.2013.
u 08:34

- Barem na taj način možemo zahvaliti sugrađanima i gradonačelniku za primjeren smještaj u Prihvatilištu za beskućnike, poručuju.

Hvalevrijednu akciju pokrenuli su beskućnici korisnici Prihvatilišta Crvenog križa Zagreb. Danas u deset sati primili su se lopate i prionuli na čišćenje pločnika Domovinskog mosta. 

Na ideju su došli sami korisnici kada su zapazili velik broj građana iz Velike Kosnice i okolnih naselja kako pješače preko mosta koristeći kolnik jer je pločnik pod velikim snijegom. 

Iz Prihvatilišta doznajemo i kako su korisnici svoje vrijedne ruke ponudili i zapovjedništvu Civilne zaštite Grada Zagreba da ih se u bilo koje vrijeme može pozvati na čišćenje snijega .

- Barem na taj način možemo zahvaliti sugrađanima i gradonačelniku za primjeren smještaj u Prihvatilištu za beskućnike, poručili su beskućnici, a podršku im je na Domovinski most došao dati i Bandić. 

 

>>Branitelji su uvijek na raspolaganju za pomoć drugima

Komentara 5

TA
tadejpetric11
15:16 17.01.2013.

Primarius doktor Josip Jelić uvijek pokazuje načela po kojima djeluje. Sve pohvale :)

DU
Deleted user
10:07 17.01.2013.

Ne bi bilo loše malo zaviriti i u evidenciju radno sposobnih korisnika socijalne pomoći pa ih malo poslati da odrade novce koje primaju.

LI
livoguza2
16:11 17.01.2013.

Kad bi vladajući imali makar 1% savjesti ovih ljudi, u Hrvatskoj ne bi bilo beskućnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije