Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potrebe

Studenti Filozofskog fakulteta žele svoju menzu

Filozofski fakultet
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
16.01.2014.
u 08:30

Zajedno s profesorima upozorili na loše stanje kad je u pitanju prehrana polaznika jednog od najvećih fakulteta u Hrvatskoj

Studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu žele vlastitu menzu. Poručuju da su po broju upisanih jedan od najvećih fakulteta u zemlji. Njih 60-ak, zajedno s profesorima, upozorilo je na loše stanje kad je prehrana u pitanju te da je prva najbliža menza, u koju rijetko stignu u pauzama, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

O svom problemu, kažu s Filozofskoga, upoznat će i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Filozofski fakultet – nema više šiljila, fascikala...

Studenti i sami nisu složni: Prazan želudac jači od stavova, ipak jeli

Komentara 11

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
10:20 16.01.2014.

za opću dobrobit hrvatskog naroda i države ovu ustanovu bi trebalo ukinuti.

Avatar fijolica
fijolica
11:25 16.01.2014.

Cure i dečki, samo naprijed!

IJ
Ignorantia juris nocet
10:06 16.01.2014.

Meni se nekako čini da bi dvije menze u krugu od 500 metara stvarno trebale biti dosta FFZG. Istina je da se u menzi FER-a zna načekati, ali to im uopće nije najbliža menza... Dvije zgrade do filozofskog fakulteta je Fakultet strojastva i brodogradnje koji također ima svoju menzu. A možda je i rješenje da filozofski malo sreže svoje kvote?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije