Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Struge

Strava u Zagrebu, u obiteljskoj kući pronađena dva mrtva tijela

Policijski očevid u Adžijinoj ulici gdje je došlo do eksplozije
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Autori: Hina, Ivana Jakelić
24.11.2018.
u 15:53

Sumnja se da je riječ o nasilnoj smrti.

Zagrebačka policija je u obiteljskoj kući u zagrebačkom naselju Struge, u industrijskoj zoni Žitnjak, pronašla dva mrtva tijela, a neslužbeno se doznaje da je riječ maćehi i posinku, a sumnja se da je riječ o nasilnoj smrti.

Mrtva tijela pronađena su oko 12,50 sati u kući na adresi Struge 34., a njihova tijela našao je jedan od susjeda koji je o tome obavijestio policiju. U tijeku je policijski očevid, kratko su izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke.

Neslužbeno se doznaje da su mrtva tijela pronađena u prizemnici, u neposrednoj blizini autobusnog okretišta u naselju Struge. 

Video - Pogledajte koju metodu londonska policija koristi za hvatanje kriminalaca na motociklima

Ključne riječi

Komentara 18

VO
vorda400
17:58 24.11.2018.

Ajmo se kladiti da je riječ o običnom obiteljskom nasilju pred kojim svi okreću leđa i kad se desi onda su svi krivi i svi se nemogu načuditi blizu mene policija je svaki tjedan mirila bračni par na kraju jee muž ženu zatukao i tek nakon toga su uveli da nasilnu osobu iz obitelji odvedu na 24h u policijsku stanicu na hlađenje

RJ
Rambo...Jasenovac
17:38 24.11.2018.

Ilegalci partizanski iz sume.

UU
uhljeb u holdingu
18:24 24.11.2018.

ciganska posla 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije