Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubitelji brzine

Što se to događalo ispred Karting Arene Zagreb?

Zagreb auto week,portal
PR fotografija
14.10.2013.
u 08:59

Ovo događanje okupilo je na jednom mjestu tunere iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske koji su samo za ovu prigodu odlučili svoje ljubimce pokazati u posebnom styling natjecanju.

Kako do Zagreb Auto Weeka ostaje još samo koji tjedan, ususret toj trenutno najvećoj auto priredbi, ispred Karting Arene Zagreb jučer je održan tuning show pod nazivom „Not Another Style Event vol.2“! Mnoštvo posjetitelja i auto entuzijasta uživalo je u cjelodnevnoj izložbi tuning automobila te styling natjecanju gdje su svoje snage odmjerili mnogi auto-klubovi i pojedinci iz svijeta tuninga.

Ovo događanje okupilo je na jednom mjestu tunere iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske koji su samo za ovu prigodu odlučili svoje ljubimce pokazati u posebnom styling natjecanju. Osamdesetak automobila natjecalo se čak u četrdesetak zasebnih kategorija.

Gužva je bila i na karting stazi gdje je održana revijalna utrka auto klubova, a dodatnu pažnju, posebice onih najmlađih, dobili su i RC sportski automobili na daljinsko upravljanje koji će također biti predstavljeni publici u mini trkaćoj Areni u sklopu Zagreb Auto Weeka od 25. do 27. listopada u zagrebačkom Arena Centru.

>>Karting-groznica zahvatila i komičara Ivana Šarića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije