Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesenska moda

Što se nosi u rujnu?

haljina
Foto: PR FOTO
1/4
04.09.2014.
u 15:24

Za urbane dnevne ili večernje kombinacije, haljine s rukavima prigodne su za promjenjivo vrijeme

Haljina tri četvrt rukava dužine do koljena omiljeni je jesenski odjevni predmet brojnim djevojkama i ženama.

Prigodna za nošenje u raznim dnevnim ili večernjim kombinacijama, ovakva je haljina odlična za promjenjivo jesensko vrijeme pa stoga i ne čudi što joj nove kolekcije pridaju posebnu pažnju.

Trgovine poput Zare, H&M-a i Manga za nadolazeće dane predlažu uglavnom jednostavne i opuštene krojeve u nenaglašenim bojama kao što su siva, crna ili smeđa.

Ipak, za one koje preferiraju upečatljivije modele, tu su i cvjetni uzorci, haljine u kombinaciji kontrastnih boja, asimetrični krojevi i drugi zanimljivi modeli.

Cijene se za ovakve popularne jesenske haljine u trgovačkim centrima kreću od 150 kuna na više.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije