Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina

Što (ne) valja na Trešnjevci - jug, recite 23. rujna

srednjaci
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
20.09.2014.
u 08:45

Pitanja se mogu postaviti i danas na gradska@vecernji.net. Tribina je u utorak u 18.30 sati u MO Horvati - Srednjaci

Stanari nebodera u Ulici braće Domany na Srednjacima moraju dobro pogledati u visinu prije nego što dođu do svojih haustora.

Gotovo svakodnevno nešto dolijeće iz zraka i - promaši li nečiju glavu - pada na nogostup. Nesavjesni građani s prozora znaju bacati i pune vrećice smeća, a i koševi oko zgrada gotovo uvijek su prenatrpani smećem. Nekad je onuda prolazio kvartovski policajac koji je to regulirao, a sada ga već neko vrijeme nema.

–Kada će se kazniti oni koji bacaju? Jednom je prolaznik završio u bolnici jer mu je doletjetla boca u glavu - pita ljutito stanar jednog od nebodera. Sa svojim su se problemom javili u Večernji list, a odgovor na njihovo pitanje tražit će se na tribini "Želite li bolji kvart?", koja se ovaj puta organizira u gradskoj četvrti Trešnjevka - jug u utorak, 23. rujna, u 18.30 u MO Horvati - Srednjaci (Horvaćanska cesta 54). U jednosatnoj raspravi građani će svoja pitanja, prijedloge, kao i probleme s kojima se svakodnevno susreću moći postaviti gradskim pročelnicima, njihovim suradnicima kao i predstavnicima Zagrebačkog holdinga.

Ona pitanja koja se ne stignu pitati, zapisati se mogu na listić koji se ubacuje u za to predviđenu kutiju, a odgovor od nadležnih bit će objavljen u narednim brojevima Večernjeg lista. Mjesec dana Večernjakov će tim izvještavati o problemima četvrti i tražiti odgovore na pitanja građana, a potom ćemo nakon tri mjeseca provjeriti i što se odradilo po pitanju obećanja pročelnika i direktora gradskih tvrtki koji će gostovati na tribini.

Pitanja se mogu postaviti već danas na mail gradska@vecernji.net ili na dežurni telefon 01-6300-455.

Komentara 2

DU
Deleted user
07:03 24.10.2014.

Na TrešnjevKKKKi !

Avatar Neobavezno
Neobavezno
09:12 03.10.2014.

Nije mu zavrsila boca u glavi nego flasica od kiselih krastavaca i to se desilo ispred B.Domany 8, a kada se ekipa baca sa nebodera to vas nebrine....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije