Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Satiričko - iluzionistički show „Što je muškarac bez trikova“

Satiričko - iluzionistički show Luke Vidovića
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
12.03.2014.
u 14:02

Jedan od hrvatskih Superbrandova, stand-up komičar, iluzionist i veliki humanitarac Luka Vidović, ponovo starta sa satiričko – iluzionističkim showom „Što je muškarac bez trikova“, ovog puta u Bulldog Pub-u 19. ožujka od 20 sati.

Naizgled nespojiva kombinacija stand-up komedije, magic showa i političke satire omogućit će vam jedinstveni kulturno-medicinski tretman zbog kojeg ćete u nešto više od sat vremena saznati: Kome čaj za debljanje nije pomogao? Tko si može priuštiti kavu na Stradunu? Kako se igraju nenamještene nogometne utakmice? Tko se našao na udaru kritika, a kome zvijezde „rikavaju" od smijeha“? – sve to i puno više donosi vam predstava, intrigantnog naziva „Što je muškarac bez trikova“.

Predstava je autorski projekt iluzionista Luke Vidovića i redatelja Marija Kovača koji spaja iluzionizam sa satiričkim pogledom na svakodnevicu. Projekt je zamišljen sa željom da humorom oplemeni klasični iluzionistički show te na taj način iz trenutka u trenutak nasmijava publiku. U nešto više od sat i pol vremena predstava vam nudi niz vrhunskih trikova, originalnih šaljivih video uradaka i do sada neviđeni stand-up komičarski pristup.

Ovo je polu-cabaretska večer, gdje njihova publika može sjesti, uživati i smijati se zajedno s njima te barem nakratko, u svojim mislima, pobjeći od surove svakodnevnice.

Dođite po svoju dozu smijeha i zabave, 19. ožujka u Bulldog Pub, gdje će u 20 sati na pozornicu izaći Luka Vidović i pokazati vam što znači biti „muškarac s trikovima“.

Ulaznice možete kupiti putem www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 40 kuna.

Sve novosti pratite na facebook stranici MenartBpm ili na www.lukavidovic.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?