Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb preplavili misteriozni znakovi

Što je "HANGAR"?

Što je HANGAR?
Foto: PR FOTO
1/5
10.12.2014.
u 13:05

Jeste li i Vi već vidjeli misteriozni znak u Zagrebu?

Početkom prosinca, na prepoznatljivim zagrebačkim lokacijama, poput Bogovićeve ulice, Hrvatskog narodnog kazališta, uspinjače ili pak zagrebačke katedrale, pojavili su se misteriozni znakovi. 

Građani svakim danom javljaju o novim lokacijama na kojima je viđen misteriozni znak. Radi se o crnom krugu, unutar kojeg piše HAN-GAR. Još uvijek se ne zna tko stoji iza ovih znakova, kojih je svakim danom sve više.

Crni krugovi u početku su primijećeni u užem centru grada, na plakatima, skulpturama i kipovima, po fasadama zgrada, u parkovima i drugim lokacijama. Znakovi su se kasnije počeli pojavljivati i po ostalim lokacijama izvan centra grada, međutim nije poznato jesu li viđeni i u drugim gradovima ili samo u Zagrebu.

Izgleda da nam tek preostaje vidjeti do kada i gdje će se pojavljivati misteriozni znak te što se iza njega krije.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
viktorijabednjanec
02:00 15.12.2014.

Evo vam odgovora: https://www.facebook.com/hangarclubzg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije