Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Jarun Skate Park

Stižu najbolji BMX vozači, skejteri i roleri

Zagreb: U Skate parku Jarun održan Zagreb Challenge Tour 2019
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
03.07.2020.
u 10:47

Natjecanje na “zagrebačkom moru” prva je postaja Pannonian Challenge Toura, koji se nakon metropole seli u Rijeku, gdje se organizira 11. srpnja.

Skate park na Jarunu sutra u 10 sati postaje pozornica na kojoj će se održati Challenge Tour 2020., adrenalinsko natjecanje u BMX Freestyle, Skate i Inline disciplinama. Vrsni BMX vozači iz Bjelovara, Splita, Varaždina, Rijeke, Pule i Osijeka izvodit će svoje najbolje trikove u četiri skupine, skejteri i roleri nastupit će u grupnom “jam sessionu”, a svi će se boriti za novčane nagrade u iznosu od 1000, 500 i 300 kuna za prva tri mjesta u svakoj disciplini. Da raspoloženje za cjelodnevnog showa na Jarunu bude na vrhuncu, pobrinut će se i DJ koji će puštati glazbu po željama vozača.

Natjecanje na “zagrebačkom moru” prva je postaja Pannonian Challenge Toura, koji se nakon metropole seli u Rijeku, gdje se organizira 11. srpnja. Potom se, od 12. do 16. kolovoza, u Osijeku održava Pannonian Challenge Festival koji će ugostiti najbolje europske ekstremne sportaše. Za zagrebačko natjecanje još se može prijaviti, poručuju organizatori, a oni koji žele, mogu to učiniti besplatno putem web-stranice Pannoniana ili na licu mjesta, gdje će morati platiti 70 kuna. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije