Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medosport

Stiže ljeto, spasite sebe i klince od dosade

kamp medosport (1)
Foto: Medosport
1/4
27.05.2013.
u 13:51

Kamp počinje 17. lipnja i traje do 26. srpnja, a roditelji mogu izabrati između specijaliziranih kampova ovisno o ranijem predznanju.

Čim zazvoni zadnje školsko zvono, djeci odjednom postane beskrajno dosadno pa krenu smišljati razne nepodopštine, lijepiti žvake po namještaju i crtati po zidovima. Spasite ih dosade i pošaljite ih na tjedan dana u sportski kamp Medosport, pozivaju organizatori.

Kamp počinje 17. lipnja i traje do 26. srpnja, a roditelji mogu izabrati između specijaliziranih kampova ovisno o ranijem predznanju. Poseban kamp organiziran je za mališane s poznatom sportskom orijentacijom i usađenim navikama za svakodnevno treniranje, dok je drugi dio kampa namijenjen onima koji još uvijek ne znaju koji sport im se sviđa ili su još premali da bi znali što im se sviđa, a htjeli bi sve probati.

Tu su zato tradicionalni junior-kamp Medosport i ciciban-kamp Medosport. Ciciban-kamp Medosport namijenjen je djeci od 4 do 7 godina, dok tradicionalni junior-kamp Medosport pohađaju oni stariji, u dobi od 7 do 13 godina.

Od opreme im ne treba ništa, jer iako će u kampu biti cijeli tjedan, vi ćete ih dovoditi ujutro oko 8 i na Zagorsku ulicu 5 (velika zelena ograda pored dječjeg igrališta, točno preko puta benzinske pumpe Lukoil u Zagorskoj). Dođite po njih iza 16 sati, ispred zimskog plivališta Mladost, Trg Krešimira Ćosića 10, točnije između Doma sportova i hotela Panorama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije