Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasjela na prevaru

Starica pustila "maserke" u stan pa ostala bez ušteđevine

novac, kune
Davor Puklavec/PIXSELL
21.10.2011.
u 11:26

Starica je u stan pustila dvije ženske osobe koje su joj prethodno na vratima ponudile probu masažera.

Unatoč stalnim upozorenjima policije da se nepoznate i nelicencirane osobe ne pušta bez velikog razloga u stan, neprestano se bilježe nove pljačke i krađe. Posebice umirovljenika koji "nasjedaju" pričama kojekakvih lažnih anketara, liječnika, medicinskih sestara, djelatnika HEP-a, a u najnovijem slučaju – prodavačica masažera te ih puštanjem u stan dovode u mogućnost krađe vrijednosti i novca.

Ovog puta drska krađa od 90-godišnjakinje dogodila se na području Trnskog u Novom Zagrebu. Starica je u stan pustila dvije ženske osobe, koje su prethodno na vratima ponudile probu masažera. Nakon kratke prezentacije u stanu, starica se zainteresirala za kupnju, na što su joj mlađe žene rekle da će ga dobiti poštom.

No, nakon što su otišle, starica je primijetila da joj u stanu nedostaje nekoliko desetaka tisuća kuna te je cijeli slučaj prijavila policiji.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drug
13:08 21.10.2011.

I mene je masaža skupo stajala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije