Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UŽASNO SMRDI'

Stanovnici Dumovca užasnuti prizorom potoka: 'Strašno, pa tu se i djeca igraju'

Foto: Čitatelj
1/2
30.05.2021.
u 12:54

- Sumnja se da je to neka kemija, koju netko ispušta u potok - kaže stanovnik Dumovca

Stanovnike zagrebačkog naselja Dumovec u subotu je zgrozio prizor crvenog potoka koji prolazi duž cijelog naselja. Zabrinuti čitatelj dostavio nam je snimku te otkrio da ovome nisu dugo svjedočili, ali nažalost nije prvi put.

- Snimka je snimljena u subotu popodne. Sumnja se da je to neka kemija, koju netko ispušta u potok. Užasno smrdi. Što je najbolje, potok prolazi po cijelom naselju Dumovcu gdje je i društveni dom na kojem se djeca igraju. Strašno! - kaže Enio S.

Policija je, kaže, obavještena te se čekaju komunalni redari da izađu na teren. Nada se da će se službe što prije pobrinuti za to.

- Nadam se da će odraditi svoj posao kako treba, jer ovo se već dogodilo prije 13 godina - upozorava zabrinuti stanovnik.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Antonio1952
18:59 30.05.2021.

Mozda crveni slave pobjedu na izborima.

DM
drazen.muhvic
13:24 30.05.2021.

Ako je pod normalno imati Crno more, Crveno more, Žuto more, pa čak i Mrtvo more, zašto Dumovec ne bi imao Crveni potok?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije