Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠLI KRIVOTVORENE DOKUMENTE

Srbin za kojim traga Interpol uhićen na Trešnjevki, sumnja se da je organizirao zločinačko udruženje

Ilustracija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
08.03.2024.
u 09:32

Zagrebačka policija pretragom stana kojim se koristi osumnjičeni pronašla je još dva seta krivotvorenih dokumenata i to putovnica, osobnih iskaznica i vozačkih dozvola Republike Bugarske te osobnu iskaznicu i vozačku dozvolu Republike Hrvatske.

Državljanin Srbije (40) uhićen je na Trešnjevki 23. veljače jer su za njim raspisane međunarodne tjeralice zbog kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i sumnje da je organizirao zločinačku organizaciju koja je na području Balkana neovlašteno proizvodila i prodavala opojnu drogu, navodi se u priopćenju PU Zagrebačke.

"Tom prilikom osumnjičeni se legitimirao i potom dragovoljno predao putovnicu i osobnu iskaznicu Republike Kosovo. Policijski službenici posumnjali su u vjerodostojnost dokumenata. Kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja da je osumnjičeni neutvrđenog dana i na neutvrđen način pribavio originalne dokumente izdane od nadležnih tijela Republike Kosovo i to osobnu iskaznicu, putovnicu, kao i vozačku dozvolu na kojima se nalazila njegova digitalna fotografija te lažno ime", stoji u priopćenju.


 
Zagrebačka policija pretragom stana kojim se koristi osumnjičeni pronašla još dva seta krivotvorenih dokumenata i to putovnicu, osobnu iskaznicu i vozačku dozvolu Republike Bugarske te osobnu iskaznicu i vozačku dozvolu Republike Hrvatske. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan u ekstradicijski pritvor u Zatvor u Zagrebu, dok je kaznena prijava podnesena redovnim putem Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

FOTO Iznenađenje za žene u Dubravi: Bernardić na okretištu tramvaja dijelio cvijeće za 'Osmi mart'

Ilustracija
1/25

Komentara 9

CR
Croatiadobola
20:10 08.03.2024.

Razvaliti, hapsiti, lanci, zatvor, sila......sve ovo RH mora beskompromisno primijeniti da ne bude dio balkanskog blata. Strogo, precizno i jako moraju djelovati tajne službe i policija da nam ulice budu raspoložive za normalan svijet.

VJ
Veli Jože
16:24 09.03.2024.

Kakvi branitelji?Pola ih kupilo mirovine pa ne smiju bez kradezea ni zucnuti.

BA
Barba56
09:59 08.03.2024.

Simpa : A sta se to inace pita branitelje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije