Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljstvo u sopotu

Sramota, oni ovo zovu obnovom ulice! Napravljeno je 'ofrlje'

25.03.2016., Zagreb - Novoasfaltirani nogostup u Potocnjakovoj ulici u Sopotu. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
29.03.2016.
u 16:20

Stanari su razočarani jer im je sad nogostup gori nego što je bio, kažu. U Mjesnom odboru ističu pak da će danas postaviti rafiniraniji asfalt

Obnovu svoje ulice čekali su godinama, poveselili su se kad su počeli radovi, a nakon što su strojevi otišli, ostali su, blago rečeno, razočarani. Stanari Potočnjakove ulice u Sopotu kažu da je njihov nogostup sada gori nego što je bio prije i samo čekaju prvu kišu da se voda skupi u sve rupe nastale “popravkom” i počne im curiti u podrume.

– To što su napravili je katastrofa. Na mjestima je asfalt do vrha rubnjaka, na mjestima nije. Oko nekih šahtova asfalt je potpuno potegnut, a neki još stoje iznad, na starom asfaltu. Rubovi su neravni, a betonske ploče koje se nalaze pred ulazima u zgrade niti su nove, niti su stare iskopane da možda i na tome mjestu prođe novi asfalt – zamjerke na izvođače radova imaju stanari, koji ovih dana u svojoj ulici očekuju i novi asfalt na samoj cesti, kao i na obližnjem parkiralištu. Ni tome se više ne raduju.

– Mislili smo da će ulica biti jedna od najljepših u kvartu, a dobili smo nešto groznije od onoga što se popravljalo – ogorčeni su stanari Potočnjakove, koji ne mogu vjerovati da se može raditi kao što se radilo u njihovoj ulici.

Ni dva kilometra asfalta na pločniku, kažu, postavljali su čak 25 dana. I umjesto da ulica sada zablista, postala je nešto čega se stanari srame. Iz Mjesnog odbora, pak, umiruju stanovnike Potočnjakove. Kako kažu, riječ je tek o prvom sloju asfalta, a nogostup neće ostati u stanju u kakvom je sada.

Mislili smo da će ulica biti jedna od najljepših u kvartu, a dobili smo nešto što je groznije od onoga što se popravljalo

– Postavljen je samo grubi sloj asfalta, pa nema potrebe za bunom. Rafiniraniji sloj tek stiže i tada će sve izgledati baš onako kako i treba, novo i obnovljeno – kažu u Mjesnom odboru te dodaju kako će se radnici vratiti u Potočnjakovu upravo – danas. Stanari ipak ostaju skeptični što se tiče novog sloja jer za njega, kažu, na nekim dijelovima nema mjesta.

– Kako će sad još jedan sloj na dijelovima gdje je asfalt već do vrha rubnjaka?! – pitaju se stanari.

Komentara 10

BB
branko.baricic
17:13 29.03.2016.

gledam po gradu.svugdje isti fuseraj.glavno da smo mi to platili.odrzavanje cesta je bezobrazna pljacka.riba od glave...

SJ
Sve je uzalud
19:39 29.03.2016.

.............šoder umočen u naftu..............

MI
mirrro
18:16 29.03.2016.

sramota od gradonacelnika,sve su nam ulice takve a hvali se zagrebom kao da je frankfurt,selo nemoze vece sto se tice asfalta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije