Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ušao u utrku za gradonačelnika

Špika kandidat platforme umirovljenika

Zagreb: Predstavljanje političke platforme okupljene pod imenom Dosta pljačke
Sanjin Strukic/PIXSELL
10.04.2021.
u 11:00

U fokusu su im, dodao je, umirovljenici i njihovi interesi za koje smatra da su podzastupljeni, ali i potplaćeni radnici i blokirani te ostale društvene skupine

U utrku za gradonačelnika metropole ušao je i Milivoj Špika, predsjednik Bloka umirovljenici zajedno. Predstavljen je jučer kao kandidat platforme Umirovljenici zajedno koja, istaknuto je, okuplja više udruga i stranaka.

– Odlučili smo se na to slušajući što su dosad kandidati govorili. Zaključili smo da umirovljenici ne mogu biti nijemi promatrači ovoga što se događa. Zagrebu treba netko tko će provesti mirnu tranziciju novim načinom upravljanja gradom – rekao je Špika.

U fokusu su im, dodao je, umirovljenici i njihovi interesi za koje smatra da su podzastupljeni, ali i potplaćeni radnici i blokirani te ostale društvene skupine, a iako nema podršku svih stranaka i udruga matične populacije, istaknuo je da iz svake ima barem ljude koji će biti na listama platforme. Naglasio je i da je važnije kako će nakon izbora biti sastavljena Skupština nego tko će biti gradonačelnik. Kao kandidatkinja za dogradonačelnicu pak predstavljena je Blanka Sunara iz Koordinacije umirovljeničkih udruga. 

Komentara 3

DU
Deleted user
13:08 10.04.2021.

Špika, jel to onaj poznati Bandićev ušupak, pardon žeton!

DA
darwil
09:15 19.04.2021.

Joj kada ga se sjetim kako se laktovima gurao uz podkapacitiranog Karamarka kada su "lovoljubi" dobili izbore.

VI
Vito
09:20 11.04.2021.

Očito na djelu mito i korupcija. USKOK treba ispitati tko ovom plaća "kandidaturu" i za koga. Čiji je to sad žetončić, jer sigurno nije umirovljenički kandidat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije