Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šoping

Šoping groznica u metropoli do ponoći - popusti i do 30 %

best shop
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
13.04.2011.
u 23:59

Princip je da se četiri puta godišnje, za svaku modnu sezonu, održi The Best Shop Shopping Night, objasnila je Melisa Skender, izvršna urednica Best shopping magazina po kojemu je noćna potrošačka groznica u metropoli dobila ime

Četvrta "The Best Shop Shopping Night" u Zagrebu ovaj je put "okupila" oko 200 prodavaonica, pretežito odjeće, koja su svoja vrata držala otvoreno do ponoći.

Kako nam je rekla Melisa Skender, izvršna urednica Best shopping magazina po kojemu je noćna potrošačka groznica u metropoli dobila ime, očekuje se nekoliko tisuća šopingholičara u najužem centru grada. Zaljubljenike u najnovije modne kreacije mamilo se popustima i do 30 posto, a akciju je podržala i Turistička zajednica grada Zagreba.

- Princip je da se četiri puta godišnje, za svaku modnu sezonu, održi The Best Shop Shopping Night - objasnila je Skender koja sljedeću akciju noćnog "troši i uživaj" najavljuje već za kraj lipnja, odnosno početak srpnja.

Komentara 5

BO
bomba
02:48 14.04.2011.

Molim sve kupce da bojkotiraju ovaj način kupovanja jer samo pomislite na jadne radnice koje moraju zbog vas ostati do ponoći kao da ih nitko kući ne čeka. Ideja može biti dobra ali što po noći kupovati i što tadaa popusti i što uvijek na štetu uposlenika koji će morati gledati do kasno u noć sve te šopingholičare kojima samo treba reći popust i radimo do kasno u noć kako nemorate rano ustajati da se fino naspavate prije kupovine. Napravite akciju tko dođe u prva dva sata radnog vremena dobit će popust isti kao ovaj što se nudi do ponoći. Opće je poznato da su ujutro prometi najmanji pa tako potaknite da se promet poveća za vrijeme radnog vremena uposlenika.

PB
predrag borna
06:39 15.04.2011.

U kojem svijetu bi radije živjeli?U ovom potrošačkom ili u onom u kojem govna svaki dan protestiraju protiv nečega?

LU
lutomirski
08:18 18.04.2011.

čudo kako rulja ide u te šopinge, meni nebi napamet došlo da idem u taj westin ili ove nove....nikada, sve je to isto, samo hoce da ti pare izvuku a meni nista ne treba, i onda se rulja buni daa nema novaca, oni znaju da ce budale doci i otvoriti novcanik, takav je sistem i rulja se nece nikada,nikada opametiti !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije