Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštećeno šest stanova

Eksplozija u Stenjevcu: Pri spašavanju stanara ozlijeđena dva policajca

Eksplozija u Stenjevcu
Foto: Screenshot
1/11
Autori: Drago Hudika, Hina
17.07.2019.
u 23:31

Budući da očevid još traje te stoga stanari stanova ne mogu prenoćiti u njima, Ured za upravljanje u hitnim situacijama i Gradski Ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom smjestile su tri osobe u nužni smještaj, dok će ostali će prenoćiti kod susjeda i prijatelja

Dvojica policajaca lakše su ozlijeđena pri spašavanju stanara zgrade u zagrebačkom naselju Stenjevec u kojoj je došlo do eksplozije i požara, doznaje se u policiji.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama ranije je izvijestio da je eksplozija uzrokovala požar u stanu u zgradi u Ulici Stjepana Ladiša broj 3 iz koje su spašene tri osobe, a jednoj je pružena medicinska pomoć.

Uz Ured za upravljanje u hitnim situacijama, na terenu su bile i Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba sa šest vozila i 24 vatrogasca, Policijska uprava zagrebačka, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Gradska plinara Zagreb i Elektra Zagreb.

Mediji su potom izvijestili da je iz plamtećeg stana spašena jedna ozlijeđena osoba, iz stana iznad još jedna, a sveukupno iz zgrade još dvije.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama večeras je izvijestio kako je oštećeno šest stanova. Budući da očevid još traje te stoga stanari stanova ne mogu prenoćiti u njima, Ured za upravljanje u hitnim situacijama i Gradski Ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom smjestile su tri osobe u nužni smještaj, dok će ostali će prenoćiti kod susjeda i prijatelja.

U požaru je opečena jedna osoba koja je medicinski zbinuta u Klinici za traumatologiju, dok je druga ozlijeđena osoba zbrinuta u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

Uzrok eksplozije, odnosno požara, biti će poznat nakon dovršetka očevida.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
17:54 17.07.2019.

sas, ima logike... specijalci evakuiraju stanare, ostavljaju se sva vrata i prozori otvoreni dok se na sanira curenje plina.. a specijalci ili temeljna onda na par sati osiguravaju zgradu.... naravno, ako jest plin...

DU
Deleted user
16:22 17.07.2019.

širom otvoriti sve prozore.....

AF
AfganistanskiHrvat
18:25 18.07.2019.

O Bandićevom promašaju tj. bacanju naših novaca za ljeto na Savi se ne smije pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije