Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvršen očevid

Požar kod Zrća izazvan je opuškom

Požar na Zrću
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
17.07.2019.
u 10:08

Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem te će protiv nepoznatog počinitelja podnijeti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, istaknula je glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević

Izvršenim očevidom i dosad prikupljenim saznanjima utvrđeno je da je kod plaže Zrće došlo do požara ljudskom radnjom uslijed djelovanja otvorenog plamena ili odbacivanjem opuška na plaži Caska, koji se proširio borovom šumom na predio Zrća i opožareno je 20 hektara šume.

Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem te će protiv nepoznatog počinitelja podnijeti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, istaknula je glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kenshi
kenshi
11:11 17.07.2019.

Turizam je terorizam!

DU
Deleted user
13:25 17.07.2019.

kaj je King Kong bacio opušak? ( stog sijena) 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije