Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divlje srce grada

Slobodan ulaz na Polarni advent stanovnicima Sisačko-moslavačke županije

Foto: ZOO Zagreb
1/3
22.12.2021.
u 12:55

Stanovnici Sisačko-moslavačke županije slobodan ulaz u Vrt ostvaraju predočenjem osobnih dokumenata od petka 24. prosinca do nedjelje 9. siječnja.

Polarni advent u Zoološkom vrtu  tijekom zimskih će školskih praznika besplatno moći posjetiti djeca i odrasli iz Sisačko-moslavačke županije. Zoološki vrt na ovu se akciju odlučio jer je tijekom prethodnog Polarnog adventa, onog na kraju prve pandemijske godine, slobodan ulaz darovao zdravstvenim djelatnicima i djeci, no tu mogućnost tada zbog potresa djeca iz Sisačko-moslavačke županije nisu iskoristila.

„Svjesni smo da je iza mnogih stanovnika Sisačko-moslavačke županije teških godinu dana te da su razorni potresi koji su krajem prošle godine pogodili tu županiju, djeci iz Siska, Petrinje, Gline i okolnih mjesta uskratili bezbrižnost kakvu imaju njihovi vršnjaci u dijelovima zemlje gdje se potresi nisu osjetili. Kako bismo toj djeci omogućili da stvore lijepe zimske uspomene, pozivamo ih s roditeljima u Divlje srce grada“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta.

Stanovnici Sisačko-moslavačke županije slobodan ulaz u Vrt ostvaraju predočenjem osobnih dokumenata od petka 24. prosinca do nedjelje 9. siječnja. Zoološki vrt svako se jutro otvara u 9 sati. Na Badnjak, Božić i Staru godinu radi do 16 sati, a od 26. prosinca 2021. do 9. siječnja 2022. zatvara se u 19 sati. Istočna se blagajna u tom razdoblju zatvara u 15, a glavna u 18 sati. Tijekom Polarnog adventa posjetitelji mogu uživati u obilascima koje predvode edukatori odjeveni u vilenjake, te blagdanskom ruhu šetnica i paviljona jednog od najljepših srednjoeuropskih zooloških vrtova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije