Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mulvideludam pora

Jazavica Nikolina čeka povratak na Medvednicu

storyeditor/2021-12-08/viber_image_2021-12-08_16-57-43-026.jpg
Foto: AZIL U DUMOVCU
10.12.2021.
u 12:10

Jučer je konačno počela jesti. Nadamo se da je to znak kako njezin oporavak ide u dobrom smjeru. U ovakvim situacijama ništa ne možemo prognozirati. Možemo joj samo poželjeti sreću - poručuju u ZOO-u.

Dva puta je pronađena u središtu naselja Markuševca pa ju je ekipa iz Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu vraća u prirodu. Prije nekoliko je dana jazavica ponovno uočena u naselju, a taj su je put odveli u Oporavilište za divlje životinje u Zoološkom vrtu. 

Prije nekoliko dana ju je u šetnji sa svojim psima opazio jedan Markuševčanin. Pri dolasku u oporavilište utvrđeno je da je dezorijentirana te da ima ozljedu glave. Je li nešto palo na nju, je li napadnuta ili ju je udario automobil, ne može se sa sigurnošću utvrditi. Jučer je konačno počela jesti. Nadamo se da je to znak kako njezin oporavak ide u dobrom smjeru. U ovakvim situacijama ništa ne možemo prognozirati. Možemo joj samo poželjeti sreću - poručuju u ZOO-u. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije