Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik interes

Sljemenskom žičarom i na noćno skijanje: utorkom i četvrtom radi dulje, pogledajte raspored

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević svečano je otvorio novu sljemensku žičaru
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
28.02.2022.
u 12:54

Još uvijek su u primjeni promotivne cijene karata, a detalji se mogu doznati na stranicama žičare i ZET-a.

 S obzirom na veliki interes građana za noćnim skijanjem na Sljemenu, koje se održava utorkom i četvrtkom, ZET je dodatno prilagodio raspored rada Žičare, pa će utorkom i četvrtkom žičara biti u pogonu od 9 do 21.30 sati. 

-  Tako će našim cijenjenim sugrađanima, uz autobusnu liniju 140 (Mihaljevac – Sljeme), na raspolaganju biti i žičara, kojom iz Gračanskog dolja do vrha Sljemena mogu stići za 20-ak minuta - poručuju u ZET-u.  Termini za noćno su, inače, utorak i četvrtak od 19-22 sata.

Još uvijek su u primjeni promotivne cijene karata, a detalji se mogu doznati na stranicama žičare i ZET-a. 

Napominjemo kako polazak zadnje gondole s Gornje postaje mora biti najkasnije u 21.30 sati, sukladno dozvoli za rad.

Sutra će se, inače, u  terminu noćnog skijanja, organizirati i Skijanje pod maskama kako bi se obilježio zadnji dan fašnika, a tim povodom najbolje maskiranim skijašima biti će uručene i posebne nagrade. O najboljim nagradama odlučivati će djelatnici Skijališta a biti će nagrađene najbolje maske u kategorijama za djecu te za odrasle skijaše. Vlasnik najbolje maske u obje kategorije osvojiti će tri dana besplatnog skijanja na Sljemenu, drugoplasirani dva dana a treće plasirani jedan dan besplatnog skijanja.  Proglašenje najbolje maske biti će na vrhu kod izlaza žičare – trosjed u 21:45 sati. 

Ključne riječi

Komentara 1

MK
MKGRA
14:47 01.03.2022.

Termini skijanja su do 22. sata a žičara radi do 21.30 kaj bu sa onima koji ne stignu na žičaru do 21,30

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije