Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
građani u iščekivanju

Sljeme je puno posjetitelja: Evo kada bi se moglo otvoriti skijalište

Počela sezona skijanja za građanstvo na Skijalištu Sljeme
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
14.01.2024.
u 14:36

Grad u narednim godinama planira proširiti ponudu raznim sadržajima, od skijaških do biciklističkih staza koje su sve atraktivnije - najavio je voditelj skijališta

Skijalište na zagrebačkom Sljemenu još uvijek službeno nije otvoreno, no ni nedostatak aktivnosti ni temperature u minusu ne sprečavaju građane da u velikom broju posjećuju Medvednicu. Ipak, brojni se vjerojatno pitaju hoće li ove zime uopće moći stati na skije na najbližem skijalištu.

Odgovor na to pitanje za HRT je dao Marko Vidović. "Namjeravamo otvoriti skijalište do kraja siječnja, što znači najkasnije zaključno s 28. siječnja" otkrio je voditelj skijališta Sljeme. On je potvrdio da ljudi ima stalno, najviše vikendima kada se znaju stvarati i gužve.

Dio zasluge pripisuje novom tornju i popratnoj ponudi sadržaja koji su oživjeli Sljeme. "Grad u narednim godinama planira proširiti ponudu raznim sadržajima, od skijaških do biciklističkih staza koje su sve atraktivnije" najavio je.

Naglasio je i da su u Gradskoj upravi vrlo ozbiljno shvatili problem nove vučnice koja je oštećena u nevremenu te su oformili radnu skupinu koja će se baviti tim problemom. "Vjerujem da će to biti vrlo brzo gotovo, već krajem ove godine ili početkom sljedeće" dodao je Vidović.

VIDEO Gužva pred žičarom na Sljemenu

Ključne riječi

Komentara 1

DL
dobre.luka
11:39 19.01.2024.

I dalje smo u iščekivanju, a snijeg je do koljena i vikend je tu! I što sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije