Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobuna u skupštini

'Skrivaju sendviče i brane nam da ručamo'

skupština
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
10.04.2014.
u 18:30

Skupštinari nisu ručali u uobičajenom terminu između 14 i 15 sati, a na posljednjoj stanci koju je zatražio klub HDZ-a, predsjednik Skupštine jasno je poručio kako od jela nema ništa

Sedam i pol sati proteklo je od početka današnje sjednice Skupštine koja se održava sa 20 dana zakašnjenja, a gradski zastupnici od 50 točaka dnevnog reda zaključili su i izglasali tek njih tri. No važnije od točaka dnevnog reda je – hrana. Skupštinari nisu ručali u uobičajenom terminu između 14 i 15 sati, a na posljednjoj stanci koju je zatražio klub HDZ-a, predsjednik Skupštine jasno je poručio da od jela nema ništa.

– Stanka može, ali ručka nema – rekao je Darinko Kosor zastupnicima.

Zabrana ručka razbjesnila je skupštinare, neki od njih počeli su i s optužbama kako se skrivaju i sendviči.

– Skrivaju sendviče i brane nam da ručamo – poručili su iz HDZ-a.

Ručali su tek u 16.30 sati kada su odradili i izvješće o sigurnosti grada iako im se hrana hladila od 14 sati u predvorju Skupštine.

>>'Što su dobili građani od toga što je službenica Grada provela 26 dana u Varšavi'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Komentara 8

KR
krka
18:52 10.04.2014.

Drugovi samoupravljači, čitaj; svestrane štetočine, još imaju lica pitati za žderačinu!!! Jeli se itko od njih zapitao koliko ljudi je u hrvatskoj gladno, a za razliku od nijh radi i ne prima plaču???

Avatar anticenzura
anticenzura
22:18 10.04.2014.

Skrivaju sendviče i brane nam da ručamo – poručili su iz HDZ-a. ------ Pa sta kako je vas ex-Premijer skrivao milijune iz drzavnih poduzeca i branio hrvatskoj sirotinji da ruca. Cuj arogantnih HDZ-ovaca. Navikli na janjetinu i prascetinu, pivcinu i vincinu, paz' da ne izgube koji kil zive vage. Kako ce jadni napadat Tita na prazan zeludac, dajte im pesest cevapcica da ne crknu od gladi.

Avatar Svećenik
Svećenik
19:33 10.04.2014.

samoupravljači iz HDZ-a? ne bi rekao. naprosto džabalebaroši...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije