Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ONLINE

Škola zdravlja i strani jezici za starije

Umirovljenici za računalom, ilustracija
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
30.01.2021.
u 12:46

Provodi je Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce

Učenje stranih jezika, kreativna radionica, tečaj korištenja računala i pametnih telefona, mala škola zdravlja, vježbanje, predavanja o agronomiji, vrtlarenju i fotografiji... nude se osobama starije životne dobi u kampanji “Samoća boli” koju provodi Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce.

Nastala je u sklopu projekta koji financiraju Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te Grad Zagreb, a uključuje i akciju “Pismo putuje” kojom se korisnici povezuju s mlađim osobama iz cijele Hrvatske s ciljem smanjenja usamljenosti u doba korone. Online program počinje 1. veljače i traje do kraja svibnja, a dopuste li epidemiološke mjere, aktivnosti će se potom nastaviti uživo. Sam projekt pak provodi se do kraja 2023. godine.

– Ideja je kampanje pomoći starijima koji su zbog pandemije izolirani i imaju manje mogućnosti uključiti se u zajednicu u kojoj žive. Nadamo se da će javnost prepoznati našu inicijativu i da će se mladi priključiti u što većem broju – ističe koordinatorica projekta Maida Arslanagić.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije