Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKE RADOSTI

Skijanje na Sljemenu besplatno do kraja sezone

Počela sezona skijanja za građanstvo na Skijalištu Sljeme
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
22.01.2024.
u 23:41

Budući da Crveni spust neće biti u funkciji zbog štete nastale u nevremenu, skijaška sezona će se odvijati na Zelenom i Bijelom spustu, čije će staze biti otvorene za građanstvo svaki dan od 09:00 do 16:00.

Zagrepčani će besplatno skijati na Sljemenu do kraja sezone, objavila je na svojem Facebook profilu ustanova Upravljanje sportskim objektima

- U utorak, 23. siječnja 2024., počinje sezona skijanja na Skijalištu Sljeme, a dobra vijest je da će odlukom gradonačelnika Tomislava Tomaševića skijanje za građane biti besplatno do kraja sezone - navode.

Budući da Crveni spust neće biti u funkciji zbog štete nastale u nevremenu, skijaška sezona će se odvijati na Zelenom i Bijelom spustu, čije će staze biti otvorene za građanstvo svaki dan od 09:00 do 16:00.

- Na Sljeme građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca i Žičarom Sljeme. Red vožnje građani mogu provjeriti na http://www.zet.hr/ i https://zicarasljeme.com/. Apeliramo na sve građane da ne koriste osobne automobile za dolazak na Sljeme - dodaje ustanova Upravljanje sportskim objektima. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Građani u dugačkom redu čekaju na vožnju žičarom na Sljeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije