Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sindikalne akcije

Sindikat Holdingu: Dajte otkaz svim menadžerima Velesajma!

zagrebački velesajam
Jurica Galoić/PIXSELL
12.10.2011.
u 14:48

Traže utvrđivanje materijalne odgovornosti za gubitke u poslovanju, zadržavanje sajamske djelatnosti na postojećoj lokaciji...

Do petka 14. listopada dajte otkaz svima s visokim menadžerskim plaćama koji ne rade svoj posao ili su svojom nesposobnošću nanijeli nepopravljivu, milijunsku štetu Zagrebačkom velesajmu – traže od uprave Zagrebačkog holdinga članovi Sindikata trgovine Hrvatske, podružnice Velesajam, tražeći istodobno utvrđivanje materijalne odgovornosti za gubitke u poslovanju, zadržavanje sajamske djelatnosti na postojećoj lokaciji, izvješće o rezultatima revizije za "najbožićniji sajam 2010. godine“ te utvrđivanje obveze konzultacija sa sindikatom i Radničkim vijećem pri biranju i postavljanju direktora.

– U protivnom se ide u sindikalne akcije do konačnog rješenja – poručuju.

Zaključeno je to na nedavnoj skupštini sindikalne podružnice na kojoj je rečeno i da nastalo stanje nije rezultat teške gospodarske situacije i recesije, a još manje narušenih međuljudskih odnosa, kako se to nastoji prikazati, već isključivo nesposobnosti i nepoznavanja osnova sajamske djelatnosti ljudi na čelu Zagrebačkoga holdinga i njegove podružnice Zagrebački velesajam.

Ključne riječi

Komentara 8

VI
Vito
07:52 13.10.2011.

sindikalne akcije - Sindikat Holdingu: Dajte otkaz svim menadžerima Velesajma! Zašto ne tražite istim principom - Dajte otkaz svim menadžerima Holdinga? Zbog njih radnici u toj plačkaškoj organizaciji nemaju plaću niti mogu dobro raditi...

DU
Deleted user
11:48 13.10.2011.

U Holdingu se sutavno dogada pljacka stoljeca pri javnim nabavama i odabiru najpovoljnijih. Dozvoljeno je pojedincima da svojim potpisom odlucuju tko ce odradivati posao iskljucivo u svojim sektorima. Moze li se stati na kraj kumovima kvazi menaderima sigurnosti preko kojih se vrte ugovori u vrijednosti vecima od nekoliko milijuna kuna ? Trenutno je u akciji plan D oko odabira najpovoljnijeg glede procjene sigurnosti u jednom dijelu ViO-a koje vode , odabiru i nariktavaju troijca kumova, bliskih prijatelja. Sve ovo je dobro poznato upravi Holdinga no nitko nista ne poduzima. Zasto zataskavate prijave protiv jednog od njih gospodo iz Holdinga. Kriminalci i to dokazani kolo vode a postavlja se pitanje jesul samo pijuni u velim poslovima te tko su glavni igraci iza njih. I onda se pitamo tko skriva i zataskava prijave. Gospodo glavu mafijaske hobotnice ocito trazite na krivom mjestu,eh sad namjerno ili ste krivo navedeni od uhodanoh trojca ostavljkate nam na razmisljanje.

DE
demokršćanin
17:41 12.10.2011.

NEKADA smo se divili izloženome na jesenskim velesajmovima.Danas je ovakvo predstavljenje stranih proizvoda besmisleno jer to imamo u stranim šoping centrima skoro u svim gradovima Lijepe naše.Na tim sajmovima izlagala su i naša ondašnja poduzeća,a kako su nestala,nemamo ništa ni izlagati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije