Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova pročelnica

Šefica financija iz Holdinga preuzima gospodarstvo Grada

'17.08.2013., Zagreb - Upravna zgrada Zagrebackog Holdinga u ulici grada Vukovara 41.  Photo: Borna Filic/PIXSELL'
'Borna Filic/PIXSELL'
05.09.2013.
u 10:06

Na položaju će zamijeniti dugogodišnjeg Ladislava Prežigala koji je bio jedan od najbliskijih Bandićevh suradnika

Sadašnja direktorica financija Zagrebačkog holdinga Mirka Jozić najvjerojatnije će postati nova gradska pročelnica za gospodarstvo. Ured koji je posljednjih 13 godina vodio Ladislav Prežigalo, jedan od najbliskijih Bandićevih prijatelja, tako bi uskoro trebala preuzeti osoba koju je na sadašnju funkciju postavio bivši direktor Holdinga Ivo Čović.

Mirka Jozić u Holdingu je zaposlena šest godina, a na sadašnju funkciju imenovana je 2010. godine. Prije toga radila je u zagrebačkom Hipodromu koji se nalazi u sklopu Holdingove podružnice Upravljanje sportskim objektima.

O Mirki Jozić unutar Holdinga kruže samo riječi pohvale koje su očito stigle i do gradonačelnika Milana Bandića koji je nedavno istaknuo kako će resor gospodarstva prepustiti ženi koja se već dokazala. Mnoge financijske poteze koje povlači sadašnja uprava Holdinga pripremila je upravo Mirka Jozić, no premda je još uvijek u Holdingu gdje i sada radi na izvlačenju tvrtke iz financijskih problema, uskoro bi trebala preuzeti jaču funkciju. 

>>Bandić: Na vodećim mjestima htio bih vidjeti što više žena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije