Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
curio iz bojlera

Sedmero ljudi otrovalo se plinom u stanu u Zagrebu, prevezeni u bolnicu

Ilustracija
Goran Stanzl/PIXSELL
21.03.2021.
u 06:27

Gradska plinara Zagreb je preuzela pregled svih instalacija u objektu

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba je noćas oko 23,45 sati zaprimila poziv Policijske uprave zagrebačke za pomoć oko otvaranja stana na lokaciji Resnik I. kućni broj 50, Zagreb, s pretpostavkom da se radi o curenju plina.

Izlaskom na teren potvrdilo se da se radi o curenju ugljičnog monoksida iz bojlera. Uslijed curenja plina sedam osoba je ozlijeđeno i prevezeno u bolnice, a radi se o stranim državljanima. Gradska plinara Zagreb je preuzela pregled svih instalacija u objektu. 

Na terenu su Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba s tri vatrogasca i jednim vozilom, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba s četiri vozila, Gradska plinara Zagreb, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

 

Ključne riječi

Komentara 3

SG
Saul_Goodman
08:52 21.03.2021.

Strani državljani??? Resnik = Bosanci ili Albanci

SK
Skviki3
07:56 21.03.2021.

Kakav bojler. Grijali su se na plin.

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
07:50 21.03.2021.

Fino..kako će danas restorani raditi kada su im radnici u kuhinji se razboljeli??..morat će zaposliti domaću radnu snagu..šteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije