Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči sjednice skupštine

SDP: Dok smo mi u koaliciji, u Holdingu neće biti otkaza za skupine koje ga ne mogu dobiti

Zagreb: Članovi Kluba gradskih zastupnika SDP-a održali konferenciju za medije
Robert Anic/PIXSELL
24.01.2022.
u 19:27

Zastupnici SDP-a na konferenciji za medije govorili su o točkama dnevnog reda Skupštine koje će podržati, ali i o nekim gorućim gradskim problemima

O točkama dnevnog reda Skupštine koje će podržati govorili su jučer zastupnici  SDP-a, a komentirali su i  aktualne gradske teme, poput najava otkaza u Holdingu.

– Sve skupine za koje je određeno da ne mogu dobiti  otkaz, neće ga dobiti dok je SDP koalicijski partner – istaknuo je Joško Klisović. Čelnik gradske organizacije stranke Viktor Gotovac potvrdio je  pak da se odluka o mjeri roditelj-odgojitelj neće mijenjati.  

Tražit ćemo način kako da svi budu zaštićeni od bilo kakvog ugrožavanja egzistencije u okviru svih drugih mogućnosti koje uključuju socijalne sustave – naglasio je. 

SDP će, kazala je Davorka Moslavac Forjan, podržati odluku o dodjeli državne pomoći Ustanovi za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (URIHO), a zastupnica Dinka Vasić (nezavisna) osvrnula se na kozmetičke izmjene odluke o upravljanju sportskim objektima te istaknula potrebu sanacije krova na plivalištu Doma sportova, koji je oštećen u potresu.

Ključne riječi

Komentara 6

MR
mrzbk
20:32 24.01.2022.

bome vrh, skupine koje ne mogu dobiti otkaz - nece ga ni dobiti🤣🤣🤣

PR
progres
20:42 24.01.2022.

Ode 75 % sdp-ovaca na burzu za rad. Šteta, sve stručne osobe.

KO
komentatorv3
12:43 25.01.2022.

Esdpeovci, oni kojima jos nisu podjeljene rukovodece funkcije, ziher ne buju dobili otkaze xD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije