Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlila se sava

Ruža je očajna: Nisam danas otišla na posao, sve mi je poplavljeno

poplava Resnik
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/13
11.11.2013.
u 13:51

Zbog obilnih kiša narastao je vodostaj Save pa se mjestimice i izlila iz korita

Obilna kiša od jutra je povisila vodostaj Save u Zagrebu zbog čega se rijeka izlila iz svojeg korita u toku koji prolazi Zagrebom. Štete od nevremena bilježe se po cijelom gradu. Ovako visok vodostaj priziva u sjećanje i veliku poplavu u Zagrebu, koja se zbila krajem listopada 1964. godine.

Ruža Mandić u Resniku već se dva dana "bori" s vodom koja je do koljena preplavila cijelo dvorište oko njezine kuće. 
– Nisam danas otišla na posao, a i 15-godišnji je sin izostao s nastave zbog poplave. Dežurali smo noćas do 3 sata. Šteta je velika – očajna je Ruža.

– Sreća pa smo prije nekoliko godina sanirali krov, inače bi šteta bila velika – kazali su djelatnici Dječjeg vrtića Jabuka u Čulincu nakon što se u jutarnjim satima zbog nevremena na objekt srušilo ogromno stablo breze. Djeca u vrtiću nisu ozlijeđena jer su tete, ističu, poduzele sve da budu na sigurnome.
– Naš je domar uspio maknuti srušeni bor koji je priječio ulaz u vrtić, a još samo čekamo vatrogasce da maknu brezu koja se naslonila na krovište vrtića. Situacija, srećom, nije alarmantna – poručila je ravnateljica vrtića Ljiljana Petrinec. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije