Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči skupštine

Šatori će se u centru podizati uz posebne pravilnike

Šator na trgu (1)
Jakov Novak/VLM
24.09.2013.
u 09:00

Pri dodjeli prava na postavljanje šatora morat će se voditi računa o izgledu, namjeni te roku na koji će biti postavljen.

Postavljanje šatora na gradskim trgovima morat će se regulirati posebnim pravilnikom. Odlučeno je tako na gradskom Odboru za komunalno gospodarstvo. Pri dodjeli prava na postavljanje šatora morat će se voditi računa o izgledu, namjeni te roku na koji će biti postavljen.

Pravilnik će izraditi Gradski ured za izgradnju te ga predložiti zastupnicima. Isti odbor prihvatio je i novi pravilnik o prijevozu kućnih ljubimaca. O svemu će odluku donijeti Gradska skupština u četvrtak. 

>>Nestaje šator? Upitne i kućice s kobasicama i kuhanim vinom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije