Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljstvo gradova

Sarajevu od Zagreba igračke za božićno drvo i novac za nezbrinutu djecu

božić drvo Sarajevo Bandić
Foto: Velinka Buljan
1/2
10.12.2015.
u 08:34

Sarajevo je šesti grad kojem je Zagreb darovao za Božić, a odabran je jer su građani BiH među najbrojnijim posjetiteljima Adventa u Zagrebu. Ivo Komšić je Milanu Bandiću zahvalio brošem sarajevskog srca i pozvao Zagrepčane na doček Nove godine

Gradonačelnik Milan Bandić poklonio je sinoć uime grada Zagreba nakit napravljen od drvenih igračaka za božićno drvo sarajevskom kolegi Ivi Komšiću, a otvaranje blagdanske svečanosti na Trgu oslobođenja Alija Izetbegović obogatili su likovi iz zagrebačke prošlosti.

Umjesto drvca protuvrijednosti je donirao Domu za nezbrinutu djecu u b. Sarajevo je šesti grad koji je od Zagreba dobio na dar drvo,  a odabran je jer su građani Bosne i Hercegovine među najbrojnijim posjetiteljima Adventa u Zagrebu.

Komšić je Bandiću poklonio broš sarajevskog srca, zahvalio Zagrebu na prijateljstvu i pomoći te pozvao Zagrepčane na doček Nove godine u Sarajevo.

Komentara 2

Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:27 10.12.2015.

To im je bandić dao ?

DE
demokršćanin
20:38 10.12.2015.

Ne znam kakva je reakcija u Sarajevu onih koji ne slave Božić.U Sarajevu u kojem je sve više džamija i gdje ne možeš popiti pivo obilježja kršćanskog Božića su zapravo Bandićeva provokacija.Malobrojnim kršćanima to je stvorilo veselje ali je pitanje da li ga oni smiju javno pokazati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije