Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jubilarna izvedba

S novom glumicom Amateri oduzimaju dah (od smijeha). Uzmite ulaznice!

Amateri KNAP
Foto: KNAP
1/3
13.02.2015.
u 14:21

Vecernji.hr dijeli 2x2 ulaznice čitateljima za 80. izvedbu hit-predstave u KNAP-u u nedjelju 15.2. u 20 sati

Četiri godine ne daju se s repertoara, pune dvoranu i nasmijavaju sve koji ih gledaju, a Amateri u KNAP-u razigrani su i u vrhunskoj formi. Hit predstava Kazališta na Peščenici u nedjelju 15.2. ima svoju jubilarnu, 80. izvedbu, a posvetit ću je redatelju Petru Večeku, umrlom u prosincu 2010. par sati prije svečane premijere…

Crna komedija s jakom socijalnom porukom, nastala prema tekstu Borivoja Radakovića, upozorava, iz perspektive (anti)junaka (igraju ih Goran Grgić, Ranko Zidarić i Vili Matula) na anomalije našega društva.

Foto: KNAP

Muškim kolegama kojima je na um došlo, kao rješenje njihovih životnih muka, snimiti - pornić, na daskama se sada pridružuje nova ženska snaga - Ana Majhenić, umjesto dosadašnje Petre Dugandžić.

- Veselim se da ulazim u Amatere. Petra je napravila fantastičnu ulogu i gušt je uskočiti u njezinu kreaciju, ali i unijeti nešto svoje unutra. Nakon toliko izvedbi koje su oni prošli zajedno, to je i veliki izazov. Čast je biti na sceni s Goranom Grgićem, Rankom Zidarićem i Vilijem Matulom - kaže Ana.

Portal Vecernji.hr časti čitatelje ulaznicama za jubilarne Amatere 15.2. u 20 sati. Najbrži čitatelji dobit će 2x2 ulaznice ako se s imenom i prezimenom jave na javi@vecernji.net.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije