Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez naknade

Rok za proširenje terase je 1.lipnja, ugostitelji saznajte gdje se prijaviti

Zagreb: Nakon novih odluka Kriznog stožera ulice su pustije nego ikada
Patrik Macek/PIXSELL
09.05.2020.
u 11:48

Obrazac zahtjeva i podatke o dokumentaciji koju je potrebno priložiti uz zahtjev možete pronaći na web stranicama Grada Zagreba.

Gradska skupština Grada Zagreba prihvatila je 8. svibnja gradonačelnikov prijedlog Odluke o izmjenama i dopuna Odluke o mjerama za ublažavanje negativnih posljedica uzrokovanih koronavirusom COVID-19 na gospodarstvo Grada Zagreba.U sklopu mjera predviđenih za ugostitelje, omogućeno je proširenje odobrenih otvorenih terasa na javnim površinama i bez naknade.

Pozivaju se ugostiteli zainteresirani za korištenjem ove mjere da čim prije podnesu svoje zahtjeve gradskom upravnom tijelu nadležnom za komunalne poslove budući je krajnji rok za predaju zahtjeva 1. lipnja 2020.

Obrazac zahtjeva i podatke o dokumentaciji koju je potrebno priložiti uz zahtjev možete pronaći na web stranicama Grada Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DorothyAL84
DorothyAL84
09:54 10.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​​o​k​.​c​o︆︅​​m

Avatar BarbaraUW99
BarbaraUW99
22:11 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije