Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nori dvori

Ripper i Pipsi sutra praše u Zaprešiću

ripper, dubravko ivaniš (1)
PIXSELL
04.09.2013.
u 11:04

U Zaprešiću se 5. i 6. rujna održava festival glazbe, filma, i umjetnosti. Ulaznica je 20 kuna

U Zaprešiću se od 5. do 6. rujna ove godine po treći putodržava zabavno-glazbena manifestacija „Nori dvori III“. U dva dana festivala posjetitelje čeka obilje dobre glazbe uz nastupe vrhunskih glazbenih sastava.

Od popratnih događanja tu su i video projekcije recentnih filmova nezavisne produkcije, te likovna izložba slika Davora Gopca.

Program počinje od 19.30 sati, a ulaznica za dva dana festivala stoji 20 kuna. 

Sutra nastupaju Pips Chips&Videoclips i Gatuzo, uz otvorenje izložbe Davora Gopca. Zasvirat će i DJ  JOE HEY,a bit će prikazan i film Wristcutterrs: A Love Story.

 Za glazbu se u petak od 20 sati brinu Mayalesi i Lonely Passangers te DJ Mormy, a na velikom platnu bit će prikazana utakmica Srbija-Hrvatska. 

Organizator je AUKU Audsajder.

 >>Singlom \'Htio bih da me voliš\' Pipsi najavili novi album

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije