Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Taksi Cammeo

Riječki taxi Cammeo zaposlit će 320 vozača

taxi
PIXSELL
10.12.2010.
u 23:59

Na sastanku u Zavodu taksi Cammeo dogovorio je, uz ostalo, i prostor u kojem će održavati razgovore s potencijalnim kandidatima i testiranje.

Srednja prometna škola - smjer vozač, srednja stručna sprema druge struke uz uvjet dokvalifikacije za vozača, tri godine vozačka dozvola, sudska potvrda o nekažnjavanju i prolazak na liječničkom pregledu, uključujući psihotest - uvjeti su to koje je vlasnik Cammeo taksija Kosta Minovski jučer dogovorio u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje za 320 vozača njegovih taksija.

Ispit o poznavanju grada

Natječaj će, tvrdi, raspisati u sljedećih tjedan dana, a s njegovim konkretnim sadržajem u Zavod Minovski ide u ponedjeljak.

– Načelno smo sve dogovorili. Našli smo se sa stručnim stožerom Zavoda u kojem su bile i dvije psihologinje. U ponedjeljak dolazimo s oglasom i očekujemo da natječaj bude za sedam dana. Oni su to prihvatili, osigurali su nam dvoranu za skup koji ćemo napraviti, a ja sam zamolio da se organizira i ispit o poznavanju grada Zagreba – objašnjava Minovski, koji cijelu priču želi završiti, kaže, do Božića.

Dotad, naime, posao u rukama moglo bi imati 370 ljudi, koliko će ih Cammeo ukupno tražiti na Zavodu za zapošljavanje. Spomenutoj brojci od 320 vozača pridodaje se 50 novih radnih mjesta različitog opisa - knjigovodstvo, tajnički poslovi itd. Natječaj, koji će biti objavljen i u svim medijima, trajat će najmanje dva tjedna. Nakon toga uslijedit će selekcija.

Obiteljski posao

– Sa zainteresiranima ćemo napraviti intervju. Potom ćemo obavljati individualne razgovore sa svakim posebno i psihotest. I nadam se da ćemo početi raditi od Nove godine. Dotad trebamo odabrati kandidate, pripremiti odijela, košulje... – priča Minovski, čija se obitelj potom kolektivno seli u metropolu pokrenuti posao. Zasad mu je, opisuje, sin u Osijeku, a u taksi-poslu je i kći.

Ključne riječi

Komentara 7

QU
qube310
17:30 14.12.2010.

Konačno mogu izaći van bez auta i popiti na trgu koje kuhano vino, a za malo novca i brzo se vratiti kući. Kad god došli dobrodošli, samo se nadam da je što prije jer bi zbilja na jedno kuhano vince autom :)))

OB
-obrisani-
07:47 11.12.2010.

Kak to on misli sve odigrati za dva tjedna graniči sa \"vjerovali ili ne\", kad nama kaj smo rođeni tu, i \"poznamo\" sve živo treba barem mjesec -dva za papirologiju...

Avatar lepran
lepran
15:30 11.12.2010.

Živi bili...fakat,da i mi vidimo kak je to u taxiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije