Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za srednjoškolce

Razmjena udžbenika kod MSU od 1. do 14. rujna

19.08.2013., Zagreb -  Razmjena skolskih udzbenika kod Muzeja suvremene umjetnosti.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
26.08.2014.
u 09:54

Za sudionike razmjene osigurana je pitka voda i korištenje muzejskih sanitarnih prostorija

Besplatne knjige za osnovnoškolce i srednjoškolce iz obitelji s troje ili više djece su osigurane i dočekat će ih na školskim klupama. Srednjoškolci koji ne ulaze u tu kategoriju za povoljnije knjige mogu se snaći razmjenom. Najavio je to još prošli tjedan gradonačelnik Milan Bandić, a sad je određen i termin održavanja. To je od 1. do 14. rujna, na platou kod Muzeja suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17, odnosno na istoj lokaciji kao i prijašnjih godina.

– Za sudionike razmjene osigurana je pitka voda te korištenje muzejskih sanitarnih prostorija. Kao i svake godine, gradonačelnik će obići sudionike razmjene udžbenika – poručili su jučer iz Ureda gradonačelnika.

Tijekom ta dva tjedna razmjena će se održavati od 10 do 20 sati. Sudeći prema prijašnjim godinama, najsigurnije je na razmjenu udžbenika doći čim prije kako bi se našle baš one knjige koje su srednjoškolcima potrebne. Potrebne udžbenike učenici mogu potražiti i putem internetske stranica www.mijenjamknjige.com ili www.skolske-knjige. net. A sljedeće godine besplatne knjige trebali bi dobiti svi zagrebački učenici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije