Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon bizarne poruke

Ravnatelj zagrebačkog SC-a ispričao se studentima i najavio kada kreće normalan režim rada u menzama

Zagreb: Studenti prosvjeduju nezadovoljni radom SC-a, traže ostavku ravnatelja
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
26.11.2023.
u 10:00

Na primjedbe studenata da nisu svi restorani na Savi u funkciji u punom kapacitetu, Bošnjak odgovara da su realni problemi u poslovanju restorana na Savi isti kao i u struci u okruženju.

Smrzavanje ispred menze u dugačkim redovima, razljutilo je korisnike najvećeg studentskog doma u Hrvatskoj. Nezadovoljnim studentima na Savi, u Studentskom domu Stjepan Radić kao ulje na vatru došla je poruka koja je osvnula na vratima menze, a koju potpisuje uprava tog restorana Studentskog centra u Zagrebu.

"Ukoliko se brže odlučite što će te konzumirati manje će se čekati u redovima" pisalo je na fotografiji koju smo jučer objavili, a koja je izazvala lavine komentara i reakcija. Na naš se upit oglasio i Studentski centar u Zagrebu koji je zadužen za prehranu. Studentima su se ispričali.

Foto: Facebook

– Slažem se, Zamolba prema studentima od strane uprave restorana napisana je nespretno, ali je pisana u dobroj namjeri. Ispričavam se studentima zbog nespretnosti i čekanja, vjerujem kako ćemo od ponedjeljka krenuti u normalan režim rada – istaknuo je ravnatelj SC-a Mirko Bošnjak.

Na primjedbe studenata da nisu svi restorani na Savi u funkciji u punom kapacitetu, Bošnjak odgovara da su realni problemi u poslovanju restorana na Savi isti kao i u struci u okruženju.

– To su prirodni odliv radne snage i kronični nedostatak zamjenskog pomoćnog osoblja. Zatim, velika stopa bolovanja; od 80 zaposlenih proizvodnog osoblja restorana na Savi na današnji dan na kratkom bolovanju je 16, a na dužem bolovanju 10 djelatnika. Pored prethodno navedenoga imali smo kvar na glavnom razvodnom ormaru elektroinstalacija na Liniji 2 samoposluživanja studenata, koji moramo hitno otkloniti – pojašnjava ravnatelj.

Sve poteškoće u poslovanju restorana SC-a Zagreb na Savi kontinuirano komuniciramo s predstavnicima studenata u SD „Stjepan Radić“, zaključio je u odgovoru na upit.

VIDEO Eksplozija u Aninoj ulici u Zagrebu

Komentara 1

CH
chemica
15:33 26.11.2023.

I ovaj je HDZ-ovac...Zbilja čudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije