Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Na policijskoj rasprodaji sve “planulo” u pola sata

Na parkiralištu u Heinzelovoj u roku pola sata planulo je 370 predmeta koji su pronađeni, a istekao im je rok čuvanja.
06. studenoga 2017. u 11:45 1 komentara 928 prikaza
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Stroj za žbukanje vrijedan 10.000 kuna konačno je prodan na policijskoj rasprodaji nakon što je svog kupca čekao punih šest godina.

Viđeno - kupljeno Dražbe državnih automobila kriju prave prilike, ali i promašaje

Toliko, naime, stoji u nalaznom odjelu Policijske uprave zagrebačke, otkuda su službenici izvukli sve stvari koje su se ondje čuvale dulje od godinu dana. Stroj je vučnom službom otišao u Rijeku, odakle je stigao mladi par koji ga je kupio za obiteljsku građevinsku tvrtku. Na parkiralištu u Heinzelovoj u roku pola sata planulo je 370 predmeta koji su pronađeni, a istekao im je rok čuvanja. U ponudi su bili novčanici i torbe po cijenama do 50 kuna, TV antene i razbijeni motori, dok su se najbrže prodali bicikli. Stajali su od 50 do 150 kuna, a prodano ih je 38. Otišao je i televizor za 300 kuna, a jedna je gospođa za sebe pronašla i – štap za hodanje. Bilo je ondje i gotovo muzejskih primjeraka mobitela, od sićušnih Nokia do aparata s velikim tipkovnicama. – Ljudi su se počeli skupljati sat prije početka prodaje. O cijeni artikla odlučuje povjerenstvo, a sav novac odlazi u državni proračun – objasnila je Ranka Sebešić, zamjenica predsjednice povjerenstva za provođenje javne prodaje.

Marijan Lučev, TLM Radnici TLM-a Ako ne skupimo novac do dražbe, 35 šibenskih obitelji bit će deložirano Snoopy NAJBOLJI PRIJATELJI Spremna je prodati sve što ima kako bi psiću spasila život Zagreb: Vozila državnih institucija prodavat će se na javnoj dražbi PROVJERITE PONUDU Pogledajte državna vozila koja se nalaze na javnoj dražbi
Otkriva astrologinja
Nikada nisu zadovoljni: Ovi horoskopski znakovi prigovaraju i za najmanje sitnice
Sara Lončarić
DIZAJNERSKO IZDANJE UNIFORME
Neudobna poslovna odjeća stvar je prošlosti - 'feel good' je poslodavcima nova praksa