Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najtraženiji bicikli

Na policijskoj rasprodaji sve “planulo” u pola sata

Foto: Borna Filic/PIXSELL
06.11.2017.
u 11:45

Na parkiralištu u Heinzelovoj u roku pola sata planulo je 370 predmeta koji su pronađeni, a istekao im je rok čuvanja.

Stroj za žbukanje vrijedan 10.000 kuna konačno je prodan na policijskoj rasprodaji nakon što je svog kupca čekao punih šest godina.

Toliko, naime, stoji u nalaznom odjelu Policijske uprave zagrebačke, otkuda su službenici izvukli sve stvari koje su se ondje čuvale dulje od godinu dana. Stroj je vučnom službom otišao u Rijeku, odakle je stigao mladi par koji ga je kupio za obiteljsku građevinsku tvrtku. Na parkiralištu u Heinzelovoj u roku pola sata planulo je 370 predmeta koji su pronađeni, a istekao im je rok čuvanja. U ponudi su bili novčanici i torbe po cijenama do 50 kuna, TV antene i razbijeni motori, dok su se najbrže prodali bicikli. Stajali su od 50 do 150 kuna, a prodano ih je 38. Otišao je i televizor za 300 kuna, a jedna je gospođa za sebe pronašla i – štap za hodanje. Bilo je ondje i gotovo muzejskih primjeraka mobitela, od sićušnih Nokia do aparata s velikim tipkovnicama. – Ljudi su se počeli skupljati sat prije početka prodaje. O cijeni artikla odlučuje povjerenstvo, a sav novac odlazi u državni proračun – objasnila je Ranka Sebešić, zamjenica predsjednice povjerenstva za provođenje javne prodaje.

Komentara 1

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
11:51 07.11.2017.

JA SAM KUPIO MOBITEL KOJI NE RADI,,,POVOLJNo...nakon 2 dana uzaludnog popravljanja isti sam bacio u smeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije