Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U centru i Blatu

Radovi su u tijeku, dvije ulice sutra su zatvorene za promet

Frankopanska
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
13.02.2021.
u 13:49

Radovi će trajati do sutra posljepodne, odnosno ponedjeljka u ranim jutarnjim satima

Zbog potrebe izvođenja radova na podizanju čelične konstrukcije autodizalicom, Frankopanska ulica na dijelu od Ilice do Dalmatinske ulice, u nedjelju 14.02.2021. od 07,00 do 16,00 sati, bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:  Ilica – Kačićeva – Prilaz Gjure Deželića – Frankopanska ulica.

Zbog izvođenja radova hitne sanacije vodoopskrbnog cijevovoda, Karlovačka cesta na dijelu od Ulice Remetinec do Kupinečke ceste od petka 12. 02. od 14,00 sati do ponedjeljka 15. 02. 2021. do 04,00 sata bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:  Karlovačka – Ulica Remetinec (spojna prometnica prema Jadranskoj aveniji)
– Jadranska avenija (čvor Lučko) - Karlovačka i obratno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije